ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και οι απαντήσεις τους


ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. EINAI ΔYΣKOΛO ;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα kidstars.gr είναι απλό και φιλικό όχι μόνο στον έμπειρο αλλά και τον λιγότερο εξοικειωμένο χρήστη. Διευκολύνεστε έτσι – έστω και με μικρή εμπειρία χρήσης -- να μπορείτε να ψάξετε, να επιλέξετε και να προχωρήσετε σε αγορές μέσα σ’ ένα εύκολο, ευχάριστο και πολύ ασφαλές περιβάλλον. Εάν στην πλοήγησή σας διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα ή δυσκολία και χρειαστείτε κάποια βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 211 7107700 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected]   Θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα ώστε να ξεπεράσετε την οποιαδήποτε δυσκολία και να ολοκληρώσετε γρήγορα την αγορά σας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ Ν’ ΑΓΟΡΑΣΩ ;

Όχι, δεν είναι υποχρεωτικό. Η περιήγηση στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι ελεύθερη και δεν προϋποθέτει την εγγραφή σας ως μέλος. Αν κάτι σας ενδιαφέρει μπορείτε ακόμη να κάνετε τις αγορές σας σαν επισκέπτης και να μη το ξαναχρησιμοποιήσετε.

ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ/Η ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ;

Η εταιρεία ακολουθεί αυστηρή πολιτική στο θέμα της συλλογής, διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.  Η kidstars.gr εγγυάται ότι τα προσωπικά σας στοιχεία και δεδομένα ΔΕΝ ανακοινώνονται σε τρίτους και η διαχείρισή τους γίνεται αποκλειστικά από την εταιρεία μας.Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσετε την άμεση διαγραφή των στοιχείων σας, αλλά και να ασκήσετε όποιο άλλο δικαίωμά σας απορρέει από τα άρθρα 11-13 του ν.2472/1997.

ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΥ ;

Για την καλύτερη προστασία των προσωπικών σας στοιχείων που διακινούνται στις συναλλαγές σας με την Τράπεζα, χρησιμοποιείται το εξελιγμένο λογισμικό SSL-128 bit. To σύστημα αυτό κρυπτογραφεί την επικοινωνία σας με την Τράπεζα έτσι ώστε τα στοιχεία να μη μπορούν ν’ αναγνωριστούν από κανένα και να διασφαλίζεται πλήρως η ασφάλεια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας. H εταιρεία μας για λόγους ασφαλείας δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας. Απλώς ενημερωνόμαστε από την Τράπεζα για την πληρωμή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ;

Τα προϊόντα που παρουσιάζονται στις σελίδες του e-shop μας, είναι 100% αυθεντικά και κυκλοφορούν συγχρόνως σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Το kidstars.gr προμηθεύεται από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες αδειούχων licenses παγκοσμίως με ειδικές άδειες συνεργασίας και αποκλειστικότητες στα πιο διάσημα ονόματα της αγοράς. Η αυθεντικότητα των προϊόντων μας ήταν και παραμένει η κύρια και απαραίτητη προϋπόθεση δημιουργίας και λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ;

Και βέβαια μπορείτε να αγοράσετε από το kidstars.gr χωρίς πιστωτική κάρτα. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη. Στην παραγγελία σας δηλώνετε την επιθυμία πληρωμής με αντικαταβολή και εξοφλείτε με μετρητά τη στιγμή που σας παραδίδεται το προϊόν που ζητήσατε από τα ΕΛΤΑ courier.

ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ;

Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας μια από τις κάρτες VISA, Mastercard, Euroline και όλες τις prepaid (προπληρωμένες). Η συναλλαγή εκτελείται είτε μέσω της Τραπεζης ΕUROBANK είτε μέσω του διεθνώς αναγνωρισμένου συστήματος Paypal.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ Ν’ ΑΓΟΡΑΣΩ ;

Η διαδικασία είναι απλή. 1. Πλοηγηθείτε στις σελίδες μας και βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει. 2. Αφού το βρείτε, το τοποθετείτε στο ‘’καλάθι’’ και με τον ίδιο τρόπο επιλέγετε ό,τι άλλο θέλετε. Αν πάλι αλλάξατε γνώμη, αφαιρείτε από το καλάθι ό,τι δεν θέλετε. 3. Αν είστε παλιός πελάτης γράφετε τη διεύθυνση του mail και τον κωδικό σας και προχωρείτε με τις αγορές σας. Αν είστε καινούργιος πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία που σας ζητούνται και αφορούν το όνομα, τη διεύθυνση παράδοσης και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. 4. Στη συνέχεια αποφασίζετε για τον τρόπο πληρωμής. Να ξέρετε ότι μπορείτε να αγοράσετε με αντικαταβολή, με κάρτα VISA, Mastercard, Euroline ή προπληρωμένη κάρτα και τέλος, μέσω Paypal.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ/Η ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Μην ανησυχείτε. Ρίξτε μια ματιά στις κατωτέρω ''επισημάνσεις'' για να μπορείτε να διαλέξετε τα παπουτσάκια και ρουχαλάκια που επιθυμείτε στο σωστό μέγεθος. Καθώς τα μεγέθη στα παιδιά αλλάζουν πολύ γρήγορα, καλό θα είναι να δώσετε λίγη προσοχή στα εξής: 1. αν ξέρετε σίγουρα το μέγεθος, επιλέξτε το χωρίς δισταγμό 2.προτιμήστε - σε περίπτωση αμφιβολίας – το λίγο μεγαλύτερο από το λίγο μικρότερο 3.για τα παπουτσάκια μεγαλύτερη σημασία έχει το μήκος του παιδικού πέλματος ή το μέγεθος υποδήματος που φοράει, από κάθε άλλη πληροφορία για ύψος, ηλικία κλπ.(δείτε το σχετικό πίνακα μεγέθους κατωτέρω) 4.για τα ρουχαλάκια επίσης, δώστε προτεραιότητα, όχι στην ηλικία ή το βάρος, αλλά το ύψος (δείτε το σχετικό αντίστοιχο πίνακα κατωτέρω).Αλλα και στην περίπτωση που το μέγεθος δεν είναι σωστό, μας το στέλνετε πίσω χωρίς να το φορέσετε και σας το αλλάζουμε εντελώς δωρεάν.

Παπουτσάκια (πίνακας μεγεθών)

Μήκος Πέλματος (εκ)

14,3

15,0

15,6

16,3

17,0

17,6

18,3

19,0

19,6

20,3

21,0

21,6

22,3

Μέγεθος Παπουτσιού

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

Ηλικία

2-3

2-3

3-4

3-4

4-5

4-5

5-6

5-6

6-7

6-7

8-10

8-10

8-10

Ρουχαλάκια (πίνακας μεγεθών)

Ύψος (εκ)

92

98

104

110

116

128

140

Ηλικία

2

3

4

5

6

8

10

Βάρος (kgr)

12-14

14-16

16-19

19-22

22-25

25-30

30-38

Σημειώστε ότι οι ανωτέρω πίνακες είναι ενδεικτικοί και δέν αποτελούν κανόνα για να βρείτε το σωστό μέγεθος

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ;

Η συνεπής παρακολούθηση των αποθεμάτων μας, διασφαλίζει την επάρκεια του stock στα περισσότερα σχέδια και μεγέθη. Επιλέγοντας τον κωδικό και το μέγεθος που επιθυμείτε, μπορείτε να δείτε αμέσως εάν το μέγεθος που επιθυμείτε είναι διαθέσιμο η όχι.  Έτσι γνωρίζετε αν θα το επιλέξετε ή θα αναζητήσετε κάποιο άλλο.

ΣΤH TIMH ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΠΑ ;

Στην τιμή που βλέπετε και τελικά χρεώνεστε εμπεριέχονται τα πάντα. Αυτή λοιπόν είναι η τελική τιμή του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ. Στη τιμή αυτή θα πρέπει να συνυπολογίσετε και το κόστος αποστολής.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ;

Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας είναι 4,90 ευρώ.

ΜΠΟΡΩ Ν’ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ;

Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε σας προσφέρει την ευκολία να αξιοποιήσετε και αυτή τη  δυνατότητα. Έτσι, μαζί με τα στοιχεία σας, μπορείτε να σημειώσετε και τα στοιχεία του παραλήπτη, ενώ εμείς από την πλευρά μας θ’ ανταποκριθούμε στο αίτημά σας και θα στείλουμε το δέμα στην διεύθυνση που μας υποδείξατε. Πρός το παρόν η υπηρεσία αυτή καλύπτεται μόνο από την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Η αντικακαταβολή τήν καλύπτει μόνο αν προβλέψετε να πληρώσετε τουλάχιστον 10-15 μέρες πρίν, ώστε να υπάρχει ο χρόνος με την παραλαβή της, να στείλουμε την παραγγελία.

ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ;

Μόλις αποστείλετε το αίτημα με την παραγγελία σας, θα λάβετε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση ένα μήνυμα που θα σας επιβεβαιώνει ότι αποδεχόμαστε την παραγγελία σας και προχωρούμε στην εκτέλεσή της, αναφέροντας συγχρόνως και λεπτομέρειες της διεύθυνσης παράδοσης και του προϊόντος.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ;

Την επομένη μέρα από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, η εταιρεία μας παραδίδει το προς αποστολή δέμα στα ΕΛΤΑ courier και σας αποστέλλει μία ενημέρωση στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση με τον αριθμό ΣΥΔΕΤΑ (συνοδευτικό δελτίο ταχυμεταφοράς). Έτσι εσείς, μπαίνοντας στη διεύθυνση elta-courier.gr θα μπορείτε να δείτε την κίνησή του μέχρι τον τελευταίο σταθμό καταγραφής.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ;

Η διαδικασία αποστολής ξεκινά από τη στιγμή της παραγγελίας σας και παραδίδεται στα ΕΛΤΑ courier την επόμενη μέρα. Οι παραδόσεις γίνονται όλες τις εργάσιμες ημέρες εκτός Σαββάτου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημερι και σε οποιοδήποτε χώρο (σπίτι, γραφείο κλπ) σας εξυπηρετεί περισσότερο. Στο νομό Αττικής η παράδοση γίνεται από τα ΕΛΤΑ courier σε 1-2 εργάσιμες μέρες. Στις υπόλοιπες περιοχές παραδίδεται σε 2-3 εργάσιμες.

ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ(Η) ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ;

Τα προϊόντα που διατίθενται από το e-shop του kidstars.gr  κυκλοφορούν στην χώρα μας συγχρόνως με όλες τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες και έχουν ποιοτικά πιστοποιηθεί από ένα κεντρικό φορέα ελέγχου.Για τα παπουτσάκια ο έλεγχος επεκτείνεται και στην απόλυτη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της συνθήκης REACH 7 που αφορά την απαγόρευση της χρήσης οποιασδήποτε επιβλαβούς ουσίας, για τα δε ρουχαλάκια και τα υλικά τους, ο έλεγχος αφορά στα διαδοχικά τεστ ποιότητας σχετικά με την αντοχή του υφάσματος στο πλύσιμο, τις συνθήκες τριβής, τη διάρκεια των χρωμάτων και την ικανότητα να διατηρούν τη φόρμα τους.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ;

Αν και όλα μας τα σχέδια έχουν κανονική φόρμα, η kidstars.gr σας δίνει τη δυνατότητα άμεσης  αντικατάστασης εάν διαπιστώσετε ότι  - παρ’ όλα αυτά - κάποιο σχέδιο δεν σας κάνει. Σ’ αυτή την περίπτωση, πρέπει να ζητήσετε άμεσα επιστροφή και αντικατάσταση προϊόντος – χωρίς να υπερβείτε τις 14 ημερολογιακές μέρες – φροντίζοντας να είναι στην κατάσταση που το παραλάβατε, χωρίς την ελάχιστη χρήση ή φθορά και με όλα τα καρτελάκια, συσκευασίες κλπ στη θέση τους. Για την καλύτερη πληροφόρησή σας ακολουθείτε τη διαδικασία όπως αναφέρεται στους όρους χρήσης και τις οδηγίες λειτουργίας.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ;

Εφ’ όσον για κάποιο λόγο θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που λάβατε, σημειώστε ότι αυτό θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Το προϊόν πρέπει να είναι βασικά αχρησιμοποίητο και άθικτο και να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, με όλα τα συνημμένα καρτελάκια, συσκευασίες κλπ στη θέση τους. Εφ’ όσον δεν τηρούνται οι ανωτέρω προϋποθέσεις, η kidstars.gr δεν θα μπορέσει να αποδεχτεί την επιστροφή. Για το λόγο αυτό συνιστούμε να δοκιμάζετε αμέσως το προϊόν σε καθαρό περιβάλλον και να διατηρείτε την απόδειξη αγοράς.
Επιστροφές γίνονται δεκτές για τους εξής λόγους:-1. Αποστολή άλλου μεγέθους (επιθυμείτε αλλαγή μεγέθους)-2. Αποστολή λάθος κωδικού (επιθυμείτε αντικατάστασή του με το προιόν που ζητήσατε)-3. Αποστολή ελαττωματικού προϊόντος (επιθυμείτε αντικατάστασή του με ένα ίδιο)-4. Επιθυμία αλλαγής με άλλο προϊόν -5. Άλλος λόγος: θα πρέπει να διευκρινίσετε. Για την καλύτερη πληροφόρησή σας ακολουθείτε τη διαδικασία όπως αναφέρεται στους όρους χρήσης και τις οδηγίες λειτουργίας.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ;

H oποιαδήποτε επιστροφή σας θα γίνεται στη διεύθυνση της kidstars.gr , οδός Ατθίδων 30-34, 17671 Καλλιθέα, τηλ  211 7107700

ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ;

Αν αλλάξατε γνώμη για την αγορά σας, έχετε το δικαίωμα εντός 14 ημερών από την παραλαβή, να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας. Σας τονίζουμε ότι θα πρέπει τα προϊόντα να είναι άθικτα και αχρησιμοποίητα, στις συσκευασίες και με τα καρτελάκια κλπ που τα παραλάβατε και να έχουν τηρηθεί οι προϋποθέσεις όπως αναφέρονται στους όρους χρήσης και τις οδηγίες λειτουργίας. Τα χρήματα θα σας επιστραφούν – αφαιρουμένου του κόστους μεταφοράς – στο λογ/σμό που θα μας υποδείξετε ή, αν προτιμάτε, θα πιστωθούν για μια επόμενη αγορά σας.

TI ΝΑ KANΩ ΑΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ ;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υποβάλετε το αίτημά σας και πατήστε το κουμπί αποστολή. Στη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (email address) θα λάβετε αμέσως ένα νέο κωδικό που θα σας επιτρέψει – χρησιμοποιώντας τον αντί τον παλιό – να μπείτε πάλι στο λογαριασμό σας. Θα μπορέσετε έτσι, να ορίσετε ένα νέο αποκλειστικό κωδικό και να συνεχίσετε τις αγορές σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ;

Θα πρέπει να ακολουθήσετε την απλή διαδικασία εγγραφής ως μέλος. Η εγγραφή σάς δίνει το πλεονέκτημα να έχετε άμεση πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα, απλά με τη χρησιμοποίηση του κωδικού σας. Έτσι, όχι μόνο οι αγορές σας, αλλά και η ενημέρωσή σας θα είναι εύκολη και άμεση.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ;

Έχετε την επιλογή να ζητήσετε να ενημερώνεστε από το kidstars.gr για τις διάφορες προσφορές, τα νέα προϊόντα, τα δώρα, τις εκπτώσεις αγορών, κλπ. Αρκεί να γράψετε στο τέλος της σελίδας το email σας, να το υποβάλετε και αυτόματα θα μπείτε στη λίστα της ενημέρωσης. Ενας άλλος τρόπος είναι να παρακολουθείτε τις καθημερινές ενημερώσεις μας στη σελίδα kidstars.gr, στο facebook, το tweeter και το pinterest.