ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΠΛΗΡΩΜΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (+ υπαναχώρηση)
ΑΚΥΡΩΣΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το κατάστημα kidstars.gr ακολουθεί ιδιαίτερα αυστηρούς κανόνες στο θέμα της συλλογής, διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και στην εξασφάλιση του απορρήτου των στοιχείων της πληρωμής σας μέσω των πιστωτικών καρτών. Είναι, λοιπόν, βασικό να γνωρίζετε, πριν ξεκινήσετε, ότι οι οποιεσδήποτε συναλλαγές σας και ανταλλαγές πληροφοριών θα εκτελούνται με απόλυτη ασφάλεια.1. Το σύνολο των δεδομένων σας προστατεύεται και διαχειρίζεται σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας (ν.2472/1997) που διέπονται από τις αρχές του απορρήτου των επικοινωνιών (ηλεκτρονικών και μη) και των εμπορικών συναλλαγών, ενώ λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την προστασία τους. Το kidstars.gr, δηλώνει ότι ΔΕΝ πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και των πληροφοριών που μας εμπιστεύεστε. Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία μπορούν μετά από σχετική αίτησή σας να διαγραφούν οριστικά και σε καμία περίπτωση δεν παραχωρούνται ή χρησιμοποιούνται από άλλον. 2. Όσον αφορά το απόρρητο των συναλλαγών σας, οι πληρωμές μέσω κάρτας γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον της EUROBANK που λειτουργεί μέσω του online αναγνωρισμένου συστήματος κρυπτογράφησης SSL-128 bit. Όλα τα στοιχεία της κάρτας που ανταλλάσσονται ηλεκτρονικά μεταξύ πελάτη και Τράπεζας καλύπτονται από τον ανωτέρω αλγόριθμο κρυπτογράφησης. Τα στοιχεία που καταθέτετε δεν αποθηκεύονται πουθενά και χρησιμοποιούνται μόνο για το διάστημα ελέγχου της ακρίβειας των δεδομένων και της χρέωσης.

AΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στην πρώτη μας σελίδα υπάρχουν οι κατηγορίες ‘’παπουτσάκια’’ και ‘’ρουχαλάκια’’ αλλά και ο κατάλογος με τις εταιρείες licenses (επίσημες άδειες παρόχων) που αντιπροσωπεύουμε. Επιλέγοντας οποιαδήποτε από τις κατηγορίες αυτές μπορείτε να δείτε το εύρος και τα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των μικρών μας φίλων. Στο μενού υπάρχει και η δυνατότητα να συγκρίνετε διάφορα προϊόντα και να επιλέξετε μόνο αυτά που σας ενδιαφέρουν. Αφού τελειώσετε με την πλοήγηση και αποφασίσετε τι θα επιλέξετε, τα τοποθετείτε στο καλάθι σας και καταλήγετε στις αγορές σας προσθέτοντας ή αφαιρώντας ό,τι δεν σας αρέσει. Αν είστε ήδη πελάτης γράφετε τον κωδικό και το mail σας (διεύθυνση αλληλογραφίας) και μπαίνετε αμέσως στη σελίδα σας, ενώ αν είστε καινούργιος συμπληρώνετε το όνομα και τα στοιχεία παράδοσης που σας ζητούνται. Τελειώνετε αποφασίζοντας για τον τρόπο της πληρωμής. Το kidstars.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την αγορά σας  με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 1. με αντικαταβολή  2. με πιστωτική κάρτα . 3. με paypal.  4. με κατάθεση στην Τράπεζα

Με την παραλαβή της παραγγελίας σας το κατάστημα kidstars.gr σας αποστέλλει μια αυτόματη ενημέρωση που θα σας γνωστοποιεί λεπτομέρειες των στοιχείων παράδοσης και του προϊόντος που παραγγείλατε.

ΠΛΗΡΩΜΗ (ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ)

Η kidstars.gr σας διευκολύνει να εξοφλείτε τις αγορές σας με όποιο τρόπο σας εξυπηρετεί καλύτερα:
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛH : Είναι η πιο απλή διαδικασία αγοράς και σας προσφέρει την ευκολία ότι ‘’ψωνίζετε’’ χωρίς κάρτα. Πληρώνετε με μετρητά την αξία των αγορών σας, στον υπάλληλο των ΕΛΤΑ courier που θα σας παραδώσει το δέμα με την παραγγελία σας. Σας υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει αφού την επιβεβαιώσουμε τηλεφωνικά.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ : Εάν επιλέξετε την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας τα πράγματα είναι κι εδώ απλά.  Οι κάρτες που εξυπηρετούνται μέσω της διαδικασίας αυτής είναι η VISA, Mastercard, Euroline και οι κάρτες prepaid (προπληρωμένες). Η διαδικασία αγοράς μεταφέρεται και ολοκληρώνεται μέσα στο ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον της Eurobank που διαθέτει το εξελιγμένο σύστημα κρυπτογράφησης SSL-128 bit για την ασφαλή διεξαγωγή της συναλλαγής σας. Τα στοιχεία της κάρτας που καταθέτετε δεν αποθηκεύονται πουθενά και χρησιμοποιούνται μόνο για το ελάχιστο διάστημα που απαιτείται για τον έλεγχο της ακρίβειας των στοιχείων και της χρέωσής σας. Το αντίτιμο της πληρωμής σας δεσμεύεται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η κάρτα σας όμως χρεώνεται μόλις αποδεχτούμε την παραγγελία σας και βεβαιωθούμε για την άμεση εκτέλεσή της. Αν για κάποιο λόγο δεν αποδεχτούμε την πληρωμή σας, η συναλλαγή ακυρώνεται. Η εταιρεία kidstars.gr δεν έχει καμία συμμετοχή σε αυτή τη συναλλαγή και ενημερώνεται από την Τράπεζα μόνο όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

PAYPAL : Αν πάλι προτιμάτε, έχετε και τη δυνατότητα εξόφλησης των αγορών σας μέσω PAYPAL. Το PAYPAL είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη διαδικασία που χρησιμοποιείται για ασφαλείς συναλλαγές μέσω internet. Έτσι η ‘’οικονομική’’ συναλλαγή πραγματοποιείται μέσω PAYPAL που μας ενημερώνει απλώς με την ολοκλήρωση της πληρωμής σας, οπότε και ξεκινά η αποστολή της παραγγελίας σας.

TΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ : Eνας ακόμη τρόπος πληρωμής με κατάθεση στις Τράπεζες που συνεργαζόμαστε και σε συγκεκριμένους λογαριασμούς, ώς κάτωθι. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: IBAN GR92 0110 1470 0000 1474 7076 561 ... ΕUROBANK: IBAN GR27 0260 2070 0006 5020 0093 318 ... και ΑLPHA BANK: IBAN GR16 0140 1160 1160 0232 0000 603 και δικαιούχο την εταιρεία MERIDIAN AE

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : Το e- shop μας σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ courier, εγγυάται γρήγορη και ασφαλή παράδοση της παραγγελίας σας σε ειδικά προστατευμένη συσκευασία. Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται από το kidstars.gr στα ΕΛΤΑ courier την επόμενη μέρα από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Από τα ΕΛΤΑ courier η παράδοση πραγματοποιείται εντός Αττικής σε 1-2 ημέρες και στις υπόλοιπες περιοχές σε 2-3 ημέρες. Όταν το δέμα σας παραδοθει στα ΕΛΤΑ courier, θα λάβετε ένα νέο μήνυμα που θα σας ενημερώνει για τον αριθμό ΣΥΔΕΤΑ (συνοδευτικό δελτίο ταχυμεταφοράς ή voucher). Έτσι θα μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας μέχρι τον τελευταίο σταθμό καταγραφής της μέσω της σελίδας elta-courier.gr

Σας ενημερώνουμε ότι:- Η παράδοση μπορεί να γίνει στο σπίτι, στο χώρο εργασίας σας ή όπου αλλού επιθυμείτε.- Στην περίπτωση αγοράς με κάρτα ή PAYPAL, για την καλύτερη προστασία σας στην παραλαβή, συνιστάται η επίδειξη ταυτότητας για επιβεβαίωση των στοιχείων.  Για λόγους ασφαλείας τα ΕΛΤΑ αποφεύγουν να παραδίδουν δέματα σε ανηλίκους.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : Η παραγγελία σας επιβαρύνεται με μεταφορικά έξοδα 4,90 ευρώ για παράδοση σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος. Αν, όμως, παραγγείλετε από 2 προϊόντα και πάνω, ΔΕΝ επιβαρύνεστε με έξοδα παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει η εταιρεία kidstars.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Λαμβάνεται πάντα ειδική μέριμνα να παραδίδονται τα προϊόντα όπως ακριβώς τα ζητήσατε. Εάν, παρόλα αυτά, για κάποιους λόγους επιθυμείτε αλλαγή, η  kidstars.gr σας δίνει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ επιστροφής και αντικατάστασης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής (απόδειξη ΕΛΤΑ courier). Το κατάστημα kidstars.gr εφαρμόζει συγκεκριμένη πολιτική στο θέμα της επιστροφής και αντικατάστασης προϊόντος, ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.  Επιστροφές γίνονται δεκτές για τους εξής λόγους :- 1. Αποστολή άλλου μεγέθους (επιθυμείτε αλλαγή μεγέθους)- 2. Αποστολή λάθος κωδικού (επιθυμείτε αντικατάστασή του με το προϊόν που ζητήσατε)- 3. Αποστολή ελαττωματικού προϊόντος (επιθυμείτε αντικατάστασή του με ένα ίδιο)- 4. Επιθυμία αλλαγής με άλλο προϊόν. - 5. Άλλος λόγος: θα πρέπει να διευκρινίσετε.

Η διαδικασία επιστροφής είναι απλή: α. Επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλ. 211 7107700 ή ηλεκτρονικά στο [email protected] για να μας γνωστοποιήσετε το αίτημά σας. β. Επικοινωνείτε με τα ΕΛΤΑ courier στο τηλέφωνο 801 11 83000 ή στο υποκατάστημα της περιοχής σας και ζητάτε να παραλάβουν το δέμα από το χώρο σας.γ. Συμπληρώνετε το δελτίο επιστροφής που συνοδεύει κάθε αποστολή μας, αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε επιστροφή, καθώς επίσης τον κωδικό και το μέγεθος του προς αντικατάσταση προϊόντος και το παραδίδετε στα ΕΛΤΑ courier μαζί με το δέμα. Για δική σας εξασφάλιση και μέχρι να βεβαιωθείτε για την επιλογή σας, κρατάτε πάντα τις συσκευασίες κλπ, καθώς και την απόδειξη αγοράς. Με την παραλαβή του επιστρεφομένου προϊόντος, η kidstars.gr θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσει για την αποδοχή ή μη του αιτήματός σας καθώς και για τη διαδικασία της νέας αποστολής. Η πρώτη επιστροφή προϊόντος είναι δωρεάν για τον καταναλωτή (με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιεί τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier). Σας γνωστοποιούμε ότι στην περίπτωση επιστροφής προϊόντος για αντικατάσταση με άλλο κωδικό - και μόνο γι’ αυτή την περίπτωση - τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον καταναλωτή και όχι την εταιρεία. Τα έξοδα της οποιασδήποτε επιστροφής και αποστολής - μετά την πρώτη - βαρύνουν τον καταναλωτή.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Το προϊόν προς επιστροφή πρέπει να είναι άθικτο, σε άριστη κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία (κουτί, φάκελος περιτυλίγματος κλπ) και με όλα τα παραστατικά (αποδείξεις κλπ) που το συνοδεύουν (καρτελάκια κ.ά).  Για το λόγο αυτό θα πρέπει τα μεν παπουτσάκια να δοκιμάζονται μόνο σε καθαρό δάπεδο, τα δε ρουχαλάκια θα πρέπει να μην έχουν φορεθεί, λερωθεί ή καθ’ οποιονδήποτε τρόπο αλλοιωθεί από την αρχική τους κατάσταση. Εάν κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν τηρηθεί, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιφυλάσσεται για την αποδοχή του αιτήματος επιστροφής.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : Εφόσον δεν επιθυμείτε οποιαδήποτε αντικατάσταση ή αλλαγή προϊόντος, αλλά απλώς αλλάξατε γνώμη για την αγορά σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη συναλλαγή εντός χρονικού περιθωρίου 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής (απόδειξη ΕΛΤΑ courier). Και σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα α,β,γ της διαδικασίας, όπως ακριβώς αναφέρονται και στην προηγούμενη παράγραφο (επιστροφή προϊόντων). Τα έξοδα αποστολής σ’ αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον καταναλωτή και θα αφαιρούνται από το συνολικό ποσό επιστροφής. Σας υπενθυμίζουμε ότι για την αποδοχή του αιτήματός σας, θα πρέπει τα προϊόντα να είναι αχρησιμοποίητα και άθικτα στην αρχική τους συσκευασία κλπ, όπως ακριβώς αναφέρεται στις προϋποθέσεις της προηγούμενης παραγράφου.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε την παραγγελία σας ανά πάσα στιγμή, ακόμα και εάν η αποστολή της βρίσκεται σε εξέλιξη. Αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά στο 211 7107700  και να μας γνωστοποιήσετε το αίτημα σας. Σας γνωστοποιούμε ότι στην περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας σας έχει ξεκινήσει – και μόνο σ’ αυτήν την περίπτωση – τα μεταφορικά έξοδα βαρύνουν τον καταναλωτή και αφαιρούνται από το συνολικό πόσο επιστροφής.

Σε κάθε περίπτωση υπαναχώρησης ή ακύρωσης, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να ζητήσετε πίστωση του λογαριασμού σας και όχι επιστροφή χρημάτων, έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσετε σε μελλοντική αγορά σας.