Η εταιρεία μας

Καλωσορίζουμε τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους στις σελίδες του ολοκαίνουργιου ηλεκτρονικού μας καταστήματος kidstars.gr. Eνός πρωτοποριακού e-shop που έχει συγκεντρώσει για σας τα μεγαλύτερα “αστέρια” της αγοράς.

To kidstars.gr έχει το προνόμιο της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα των προϊόντων licences (άδειες διάθεσης ηρώων) των μεγαλυτέρων εταιρειών παγκοσμίως.

Σκοπός μας είναι να πλοηγηθείτε εύκολα σ’ ένα φιλικό περιβάλλον και να βρείτε γρήγορα και οικονομικά τους αυθεντικούς ήρωες που ζητάτε σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Ξεχάστε τα προβλήματα στις αγορές σας, τα τρεξίματα, τις αποστάσεις, τις ουρές και το κυριότερο το χάσιμο του πολύτιμου προσωπικού χρόνου σας. Τώρα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας όλο το 24ωρο.

Χαλαρώστε και απολαύστε τις αγορές σας από την οθόνη του υπολογιστή σας.

Κάντε τώρα κλικ στην ευκολία, τη ταχύτητα και την οικονομία.

 

Τα προϊόντα μας

 

Όλα τα προϊόντα μας είναι αυθεντικά, συνοδεύονται από τις επίσημες άδειες και εγγυήσεις των επισήμων αδειούχων παρόχων τους (licenses) και έχουν επιλεγεί με γνώμονα την ποιότητα, την ποικιλία και την πολύ καλή τιμή τους.

Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος εξασφαλίζουν τη καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/τιμής και έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες των μικρών μας φίλων σε κάθε τους δραστηριότητα όλες τις εποχές του χρόνου. Αθλητικά, παπουτσάκια casual, μπότες και γαλοτσάκια, μπαρέτες, παντοφλάκια αλλα και σαγιονάρες, πάνινα, πέδιλα και παπουτσάκια θαλάσσης, όλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς είναι στη διάθεση σας, παρέα φυσικά με τις προσεκτικά επιλεγμένες προτάσεις του kidstars.gr στα παιδικά ρουχαλάκια.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να πάρετε τα παιδιά σας από το χέρι και να περιηγηθείτε στα’’ράφια’’ του καταστήματος μας για να ανακαλύψετε μια μεγάλη σειρά από  ήρωες σε ρουχαλάκια και παπουτσάκια. Θα βρείτε αυθεντικά σχέδια από διάσημα ονόματα όπως : Spiderman, Cars/McQueen, Disney Princess, Dora, Planes, Angry Birds, Sofia the first αλλά και  τελευταίες δημιουργίες των : StarWars, Beyblade, Popixie, Tinkerbell, Mickey και Minnie.

Η  συλλογή της kidstars.gr θα ανανεώνεται ακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας και θα εμπλουτίζεται συνεχώς σύμφωνα με τις ανάγκες και τις υποδείξεις σας.

Τώρα η επιθυμία σας απέχει από την πραγματοποίησή της ένα μόνο κλικ.